Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La regidoria d'Igualtat posa en marxa un itinerari de suport formatiu i orientatiu per a dones en situació de vulnerabilitat

Es tracta d’un itinerari d’empoderament i suport emocional i sociolaboral especialitzat per l’acompanyament de dones en situació de vulnerabilitat. Es farà de manera personalitzada per a cada dona, tenint en compte l’adquisició de noves habilitats i capacitats psicoemocionals, socials, i laborals. L’itinerari s’inicia aquest dimecres 8 de maig a les 15h amb les primeres entrevistes al segon pis del CC Calisay.

Les primeres converses aniran orientades a establir un pla estratègic personalitzat per donar resposta a les necessitats de cada dona. I d’acord a això, s’articularà amb tres modalitats grupals d’apoderament emocional, d’orientació i habilitats socials, i de capacitació laboral, per definir amb més encert cap a on encaminar la seva trajectòria de vida.

Aquest projecte té el suport del Pacte d’Estat contra la violència masclista del Ministeri d’Igualtat i està engegat des de la regidoria d’Igualtat amb coordinació amb els Serveis socials i Promoció Econòmica de l’Ajuntament i la resta de serveis de la xarxa del protocol de violència masclista d’Arenys de Mar.

Per a més informació es pot trucat al telèfon de la regidoria d’Igualtat 937959777 o enviar un correu electrònic a igualtat@arenysdemar.cat. 

 

Publicat el 7 de maig de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^