skip to Main Content
IMG_2372

Properament s’obrirà el viver d’empreses El Xifré”.

El viver d’empreses El Xifré és un espai de titularitat municipal destinat especialment a l’allotjament temporal de micro i petites empreses de nova creació, a les quals s’acompanya i es presten determinats serveis per tal d’afavorir la seva consolidació i el seu creixement.

Qui hi pot accedir?

  • Persones emprenedores que volen iniciar l’empresa.
  • Empreses que volen iniciar un projecte innovador.
  • Empreses nouvingudes que volen traslladar les instal·lacions al Maresme i que necessitin un punt de referència per organitzar la seva implantació.

Les empreses allotjades tenen a la seva disposició un seguit de serveis bàsics vinculats a les infraestructures que ofereix l’espai, despatxos, sales de reunions i formació, serveis polivalents i servei de conserge (recepció de visites, trucades, paqueteria, etc.).

El Xifré disposa de serveis de consultoria i assessorament en els diferents àmbits de la gestió empresarial, que permeten oferir suport a l’empresa durant els primers anys de posada en marxa del negoci, així com serveis de caràcter grupal, formació i foment de les xarxes socials.

Pots demanar cita prèvia a través del nostre telèfon 937.922.601, venint al Xifré de 8:30 a 14:00 (de dilluns a divendres), enviant un correu electrònic a serveiempreses@xifre.cat indicant a l’assumpte “Viver d’empreses” (i deixant les teves dades de contacte: nom, cognom, telèfon), o omplint el següent formulari:

Espai viver

Serveis:

  • Tecnològis: servei de consergeria, recepció de trucades i documentació, i espais comunitaris.
  • Consultoria: orientació, assessorament, formació i networking.
  • Complementaris: possibilitat d’utilitzar sales de reunions i conferències, i aparcament per a les empreses i visites.
  • Seguretat: control digital d’accés al recinte i videovigilància amb cnnexió directa amb la Policia Local, i accés les 24 hores pels usuaris.
  • Climàtic: instal·lacions i calefacció ecològica amb sistema ràpid i eficient a la zona d’entrada i recepció.


Back To Top