skip to Main Content
Accelera El Creixement2018 1

Accelera el creixement

El programa “Accelera el creixement”, impulsat per la Diputació de Barcelona i PIMEC, ha iniciat la seva setena edició per ajudar a incrementar la competitivitat a 50 empreses amb alta capacitat de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball.  S’obre el termini d’inscripció que durarà fins al proper 4 de juny. (Més informació al link: https://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/-/la-diputacio-de-barcelona-i-pimec-donen-el-tret-de-sortida-a-la-7a-edicio-del-programa-accelera-el-creixement-)

Aquest programa, iniciat al 2012, és un programa consolidat d’acompanyament empresarial en què empresari i treballadors uneixen esforços per col·laborar amb experts en creixement empresarial que els donen suport continuat durant 9 mesos.

Aquest programa d’acceleració empresarial abasta aspectes com són la innovació tecnològica, les millores en la comercialització de productes i serveis, el procés d’internacionalització de la pime i l’organització empresarial.

Back To Top