skip to Main Content
Signaturaconveni

Arenys s’adhereix al programa ‘Consolida’t’

L’Ajuntament d’Arenys de Mar ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb la Fundació Universitària Martí l’Humà amb la finalitat d’adherir-se al programa ‘Consolida’t’ per a la millora de la formació i assessorament de microempreses i autònoms de la nostra vila.

Amb aquest conveni, les persones interessades tindran un seguiment personalitzat durant tot un any per analitzar i millorar la seva estratègia empresarial.

El programa es desenvolupa amb la col·laboració d’escoles de negocis, universitats, col·legis professionals i les entitats representatives del treball autònom, i resulta totalment gratuït tant per a l’Ajuntament com per als propis usuaris en estar finançat íntegrament per la Generalitat de Catalunya amb fons FEDER.

El programa ‘Consolida’t’ consta de sessions d’assessorament expert en aspectes clau per a la gestió del negoci, sessions de formació del compte de resultats i tresoreria i píndoles formatives per a la millora de la gestió empresarial, com poden ser la introducció a la gestió de l’activitat econòmica, aspectes jurídics i documentals de l’activitat, la gestió comercial i l’atenció al client, màrketing digital o networking, entre d’altres.

Totes les persones interessades en formar part del programa cal que es posin en contacte amb la Regidoria de Promoció Econòmica.

Back To Top