skip to Main Content
Facebook OFER.CAT

L’Ajuntament d’Arenys de Mar s’adhereix a l’Ofer.cat Social Commerce

L’Ajuntament d’Arenys de Mar s’ha adherit a Ofer.cat Social Commerce, una iniciativa per promoure i dinamitzar digitalment el comerç del nostre municipi. Les noves tecnologies han generat nous hàbits de compra que hem d’anar incorporant a la nostra xarxa comercial per tal d’oferir la qualitat i servei de sempre a través dels nous canals que fan servir els consumidors.

Ofer.cat és una eina que vol fer fàcil el que sembla difícil. Les ofertes es poden crear amb pocs minuts des del mòbil, ordinador o tauleta i compartir-les a les xarxes socials. Clients, contactes del mòbil, seguidors del comerç a les xarxes i fins i tot els usuaris de l’App rebran les ofertes i podran posar-se en contacte o comprar els productes i serveis online.

Com a valor afegit, Ofer.cat converteix també suports gràfics en punts de venda. Catàlegs, flyers, etiquetes, anuncis en premsa i fins i tot l’aparador de l’establiment es poden convertir en punts de venda online 24h.

L’Ajuntament ha assumit el cost d’adhesió a Ofer.cat per tal que els comerços, empreses i autònoms de la vila puguin accedir-hi de forma gratuïta. Es tracta d’una aposta per la modernització i la promoció del comerç local i, amb aquesta inversió, es continua contribuint a la promoció econòmica del municipi. Confiem que empresaris i ciutadans gaudeixin d’aquesta nova eina i fomenti noves vies de negoci.

Tots aquells comerços que en vulguin formar part poden posar-se en contacte amb la Regidoria de Promoció Econòmica al telèfon 93 792 26 01 o bé mitjançant correu electrònic a l’adreça proecon@arenysdemar.cat.


Més informació
:

Díptic per a usuaris

Díptic per a comerços

Back To Top