skip to Main Content
Jornades

Tens una idea de negoci? Vine al Xifré i explica’ns-la

Arenys de Mar no pot permetre’s el luxe de perdre cap idea de negoci. Al Xifré s’ha iniciat un servei per aquelles persones emprenedores que estan rumiant muntar el seu negoci.

Normalment, els emprenedors desconeixen quins són els tràmits per iniciar el negoci i si hi ha ajuts per fer-ho. Pel que fa als tràmits, des del Xifré s’organitzen unes jornades informatives els dies 18 i 24 d’octubre, i 14 de novembre, on se’ls explicarà com constituir l’empresa. Un expert explicarà què convé saber quina és la forma jurídica més adequada i quins són els tràmits que cal fer.

Pel que fa a els ajuts als emprenedors, a banda de saber si n’hi ha, normalment s’acaba demanant un pla d’empresa. I fer un pla d’empresa, quan no se n’ha fet mai cap, no acostuma a ser tasca fàcil. D’ajuts i de pla d’empresa també se’n parlarà.

Però caldrà més que una xerrada per iniciar l’empresa. És per això que el servei a l’emprenedoria del Xifré trobaran els experts que els ajudaran. Però no només a iniciar-la, sinó també a avaluar-la (i respondre a la pregunta “Pagarà la pena començar?”) i a millorar-la.

Per assistir a les jornades o demanar l’ajuda als experts és molt fàcil: només cal contactar amb el personal de Promoció Econòmica d’Arenys de Mar, que estan a l’edifici del Xifré, i demanar hora. També hi ha la possibilitat d’assistir a algunes de les sessions informatives que se celebren periòdicament cada 15 dies (i que figuren programades al web www.xifre.cat).

Back To Top